ZAJEDNO ZA KOZARSKU DUBICU.
KOZARSKA DUBICA ZASLUŽUJE BOLJE!

Poštovani gradjani Kozarske Dubice!

I ako me vecina vas poznaje,za one koji me ne poznaju,ja sam Zivko Kondic iz Kozarske Dubice. Kandidat sam za opstinskog odbornika ispred Ujedinjene Srpske stranke na lokalnim izborima 2020.godine u Kozarskoj Dubici,pod rednim brojem 32.Isticem da sam osoba sa invaliditetom,iskren i posten gradjanin nase opstine.Veliki mi je plan i cilj da postignem nesto novo i bolje za sve nase gradjane.

Prvenstveno plan mi je zaposljavanje osoba sa invaliditetom u javnom sektoru i na drugim mjestima,na kojima mogu da obavljaju poslove.Osobe sa invaliditetom mogu da rade u javnim institucijama,opstini,policiji,skoli,apoteci,banci i na mnogim drugim mjestima gdje im je to sad onemoguceno.

Zalagacu se da invalidnine u Kozarskoj Dubici i Republici Srpskoj budu izjednacene sa invalidninama u Federaciji Bosne i Hercegovine jer smatram da visina novcanog iznosa za invalide,mora biti izjednacena na cijeloj teritoriji BIH.Kao odbornik zalagacu se za bolji polozaj invalida,da im se izadje u susret u nekim osnovnim stvarima,kao sto su : ortopedska pomagala,beplatne pelene,kateteri,tudja pomoc i njega,besplatno gorivo,putarina,besplatan ogrev.Zalagacu se za ratne vojne invalide,dijecu palih boraca,demobilisane borce Vojske Republike Srpske,da im se poboljsa trenutna situacija,invalidnina.

Da svi borci Vojske Republike Srpske dobiju svoje zasluzene penzije u visini od 150 km. na mjesecnom nivou.Nasi stvaraoci,borci,ratni invalidi zasluzuju bolji polozaj u drzavi koju su stvorili.Porazavajuci je podatak da sve vise mladih odlazi iz nase sredine zbog nedostatka posla i ne mogucnosti normalnih,osnovnih uslova za zivot!!! Mladima treba posao prije svega da bi ostali.Ovaj nas lijepi grad ima veliki potencijal za otvaranje novih radnih mjesta i dovodjenje investitora.Imamo rijeku Unu i treba iskoristiti njen potencijal. Kao neko ko je gradjnin ove opstine,a kao odbornik zalagacu se za sanaciju i ojacavanje nasipa na cijelom potezu gdje se rijeka Una izliva prilikom rasta vodostaja,zarad nemara dosadasnjih vlasti.Treba raditi i na odvodima i kanalizaciji u gradu.A naravno,trebamo i nasim najmladjim sugradjanima izaci u susret sa obnavljanjem igralista,parkova,sa kulturnim manifestacijama u Sportskoj dvorani.

UKOLIKO MI UKAZETE VASE POVJERENJE KAO ODBORNIKU SKUPSTINE OPSTINE KOZARSKE DUBICE 2020.GODINE JAVNO SE ODRICEM PREKO SAJTA,A I PUTEM SREDSTAVA JAVNOG INFORMISANJA,SVOJE PLATE OD ODBORNICKOG DODATKA U SVRHU POMOCI OSOBAMA SA INVALIDITETOM I SOCIJALNO UGROZENOM STANOVNISTVU.

S’ postovanjem Zivko Kondic za odbornika

SVIM SRCEM ZA NAŠU KOZARSKU DUBICU!
Vaš kandidat za odbornika u Skupštini Kozarske Dubice

ŽIVKO KONDIĆ

Fond pomoći za socijalno ugrožene!

Poštovani! Imam prijedlog, kako bi se mogla iznaći mogućnost rješenja da se pomogne socijalno-ugroženom stanovništvu naše Opštine, kao i drugim opštinama ako se ovo prihvati. Predlažem da se osnuje Fond i otvori žiro račun na ime Vlada Republike Srpske da bi ista vršila isplatu u taj Fond, za potrebe socijalno ugroženog stanovništva, Mislim da je ovo bolje rješenje od dosadašnjeg, gdje je troškove isplate pola snosi Vlada, a pola opštine. Većina naših opština je u teškom stanju, zbog prispjelih potraživanja, a ne mogućnosti Opštine da izvrši ta dugovanja, tad dolazi do blokade računa iste. Otvaranje novog žiro računa Vlada Republike Srpske bi rukovodila istim i tako pomagala opštinama da bi navedena isplata, odnosno tuđa njega i pomoć bila redovna, ne bi bilo kašnjenja u isplati.

S poštovanjem Živko Žiža Kondić!